Secretul

Exista secrete. Pe multe dintre ele le cunoaste toata lumea. Diferentierea apare in primul rand la catalogarea lor diferita de la persoana la persoana in secrete sau banalitati. Si tu cunosti suficiente secrete. In multe dintre ele insa nu crezi. Ti-ar place sa crezi, unori spui ca tu crezi in ele, dar in adancul sufletului tau exista indoiala.

Ceea ce crezi tu cu adevarat este atras irezistibil catre tine. A crede cu adevarat este sensibil diferit de “a spera”.
Tu simti daca crezi cu tarie intr-un lucru fie el si greu imaginabil. La fel, sti desigur si cand iti doresti, ti-ar place, dar nu crezi cu adevarat.
Si chiar daca doar iti doresti dar inca nu crezi cu adevarat, poti lucra cu tine, pas cu pas, pentru a-ti creste increderea. Actiunile tale zilnice precum si cuvintele pe care ti le spui tie lucreaza pentru a-ti creste aceasta incredere.
Noi credem in tine; stim ca te poti mobiliza, ca poti fi pozitiv(a), optimist(a), si ca vei atrage aprope de tine persoana potrivita cu care vei forma un cuplu.

Cum te poate ajuta EliteInLove

 • Intri in contact cu oameni ca tine.
  Ne-am asumat de la inceput, prin specificul proiectului, o filtrare-excludere, a celor care cauta DOAR SEX sau relationari superficiale. Pentru ei EliteInLove este pur si simplu neinteresant.
  Mai mult, din pacate, vor fi si oameni buni care din graba cu care isi consuma timpul zilnic nu vor gasi energie pentru a mai folosi CUVANTUL. Ei spun ca sunt prea ocupati….va fi o vreme in care isi vor da seama ca nu au prea trait.
 • Te poti manifesta liber fara a-ti desconspira identitatea.
  La EliteInLove esti un avatar. Profilul tau este conturat de cum iti petreci timpul, de preferintele tale, de povestile si jurnalele tale.
  Tu decizi cui si cand dai acces la fotografiile tale.
 • Iti creste increderea in tine.
  Construindu-ti profilul lucrezi cu tine, iti clarifici ganduri si prioritati, iti descoperi puncte forte, inveti singur(a) sa te pui in valoare: devii mai bun(a).

Nu mai amana,
incepe acum