Termeni si conditii, reguli de conduita

1. Proiectul, compania

EliteInLove.ro este un proiect al companiei SC WANTED WEB DEVELOPMENT, inregistrata in Romania, la Registrul Comertului cu nr. J40/5897/2009, avand Codul Unic de Inregistrare RO25562730.

EliteinLove.ro este o platforma online de dating dedicata elitei, pe care o puteti utiliza doar cu acordul Dvs., respectand termenii si conditiile de mai jos.

2. Misiunea, vizunea

EliteInLove.ro isi propune sa atraga oameni de succes, fara partener (a), aflati in cautarea iubirii, pe platforma de dating, care le asigura:

Confidentialitatea
Confidentialitatea informatiilor de profil este data direct de catre avatar/ profil.
Utilizatorul detine avantajul, oferit de catre platforma EliteInLove.ro, de a-si publica sau proteja anumite informatii din profil.

EliteinLove.ro, nu este raspunzatoare, in cazul in care anumiti utilizatori intra in posesia unor informatii personale si devin insistenti sau chiar deranjanti prin comportamentul/ atitudinea lor.

Creare de conturi, procedura de inregistrare si activare
Crearea unui cont pe platforma de dating EliteinLove.ro, presupune acordul Dvs. expres si acceptarea termenilor si conditiilor publicate in aceasta pagina.

Apartanenta la un club reprezinta tipul de abonament ales: Silver, Gold sau Platinum.
Achizitionarea oricarui abonament, se poate realiza de catre orice persoana cu varsta de 18 ani impliniti in momentul executarii tranzactiei.
Nerespectarea acestei clauze exonereaza EliteinLove.ro de orice responsabilitate.

Alegerea unui abonament presupune analiza necesitatii fiecarui utilizator.
Detalierea fiecarui abonament si avantajele lor, le regasiti pe platfforma de dating EliteInLove.ro.

Activarea contului Dvs. se realizeaza in momentul in care EliteInLove.ro receptioneaza plata realizata de catre Dvs.

Conecteaza-te la iubire – prin adaugarea adresei de email in campul (email) si bifarea accceptarii termenilor si conditiilor, userul isi exprima acordul de a fi informat ocazional sau regulat prin sistemul de newsletter EliteInLove. Acesta se paote dezabona in orice moment doreste.

Plata cu cardul
Plata cu cardul trebuie realizata din contul, cu acelasi nume, al persoanei care va detine abonamentul dorit.
Preturile abonamentelor includ TVA.
Plata abonamentului se poate face doar online, prin intermediul unui sistem de plati online.
Plata abonamentului se realizeaza lunar, in baza facturii emise de catre EliteInLove.ro

3. Reguli de conduita in website

Comportamentul tuturor utilizatorilor trebuie sa fie decent.
Atat in descrierea propriului profil, in publicarea imaginilor cat si in comunicarile cu ceilalti utilizatori.

EliteInLove.ro isi rezerva dreptul de a declina un avatar/ profil, in cazul in care acesta utilizeaza expresii sau reazlizeaza orice actiune cu caracter injurios, vulgar, obscen, pornografic sau ilicit.

4. Continut adaugat de useri, drepturi si responsabilitati,

Fiecare utilizator are dreptul de a-si publica in profil informatiile, pozele dorite, pastrand stilul decent caracteristic platformei de dating EliteInLove.ro.
Fiecare utilizator are dreptul de a-si utiliza toate particularitatile abonametului pe care il detine.

5. Abonamente, plati si conditii de renuntare la serviciile EliteInLove.ro

Utilizatorii pot alege din 3 tipuri de abonamente: Silver / Gold / Platinum cu diferite planuri tarifare, publicate pe website.

In cazul in care un utilizator doreste sa renunte la contul sau, sau a fost declinat de catre administratorul platformei EliteInLove.ro, acesta va pierde contravaloarea serviciilor achitate valabile pe luna in curs.

6. Drepturile de autor

Nici un utilizator nu are dreptul sa copieze, modifice, vinde, distribui, publica, logo-ul, simbolurile sau elementele grafice, continutul sau imaginile din platforma de dating EliteInLove.ro.
Absolut toate materialele apartin companiei SC WANTED WEB DEVELOPMENT SRL, iar nerespectarea acestei clauze va avea urmari de ordin penal conform legislatiei in vigoare.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor

Acceptarea termenilor si conditiilor implica acordul Dvs. de a utiliza platforma de dating EliteInLove.ro in conformitate termenii si conditiile publicate in aceasta pagina.

8. Protectia datelor personale

Orice alte informatii (adresa de e-mail, numar de telefon, etc. ) furnizate de catre utilizator, la inregistrarea pe platforma de dating EliteInLove.ro, vor ramane in proprietatea acesteia.

EliteinLove.ro isi rezerva dreptul de a prelucra informatiile primite de la utilizatorii sai in privinta trimiterii anumitor informatii scrise, din timp in timp.

Limitarea responsabilitatii
Platforma de dating EliteInLove.ro, nu poate fi responsabila pentru nici unul din urmatoarele cazuri, care pot produce eventualele fraude/ disfunctionalitati din culpa utilizatorului/ a tertilor:

Modificari al prezentelor termene si conditii
In termenii si conditiile platformei de dating EliteInLove.ro, pot interveni modificari, care vor fi publicate aici, drept cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor platformei de dating EliteinLove.ro

Forta majora
In caz de forta majora, atat utilizatorul cat si platforma de dating EliteInLove.ro, sunt exonerate de orice raspundere, privind neexecutarea obligatiilor
Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.
Daca in termen de 20 (douazeci) de zile lucratoare de la data producerii evenimentului, acesta nu a incetat, fiecare parte are dreptul de a solicita celeilalte parti incetarea acordului fara a pretinde insa penalitati/ daune-interese.

Legea aplicata jurisdictia
Orice litigiu care apare intre utilizator – platforma de dating EliteInLove.ro, si care nu se poate rezolva pe cale amiabila, este supus jurisdictiei romane.
Aceste litigii vor fi rezolvate de catre instanta de judecata de care apartin partile.